Francais English Nederlands

Le Grand Lierne

In het hart van de Drôme, op 15km van Valence

 
Reserver!
Het Domein

Afstand vanaf Utrecht: 1008 km - Bekijk de routebeschrijving

 

Gelegen tussen de Vercors en de Provence, op 15 km van Valence, op Camping Le Grand Lierne kunt u stacaravans, ingerichte tenten en staanplaatsen huren.

 

De camping heeft een prachtig zwempark met verwarmde glijbanen, 3 buitenzwembaden (waarvan 2 verwarmd), 1 overdekt en verwarmd zwembad, 2 verwarmde peuterbadjes met spelletjes voor kinderen, een waterglijbaan en een sensationele SpaceBowl glijbaan!


Op deze internationale camping verwelkomen wij veel Nederlandse gasten. Naast de geweldige animatie van de camping (disco party, voorstellingen, animatie overdag, sporttoernooien) besteden wij speciale aandacht aan onze Nederlandse gasten:

  • Een Nederlandstalige informatiebijeenkomst met een welkomstdrankje
  • Een barbecue party speciaal voor de tieners zodat ze met elkaar kennis kunnen maken
  • Op donderdagavond wordt er door de directie van de camping een gezellig feestje georganiseerd
  • We denken ook aan uw kinderen! Ze zullen het helemaal naar hun zin hebben dankzij de mini-club en een Nederlandstalige animator die te gekke activiteiten organiseert! (5 dagen per week, van 10.00u tot 12.30u en van 14.30u tot 17.00u)

Ons animatieteam en het personeel van de receptie spreken Engels en staan allemaal voor u klaar! Wij doen ons uiterste best om jullie een geweldige vakantie te laten beleven en het mooie Frankrijk te laten ontdekken! 

 

Vanuit de camping kunt u genieten van de Vercors kliffen en gaan wandelen in het Regionaal Natuurpark. Te voet of met de fiets zijn er veel routes beschikbaar om de omgeving te gaan ontdekken. Valence is zeker een bezoekje waard met zijn kerken, de fontein en de kathedraal. Op slechts 20km van de camping treft u Romans sur Isère en Mirmande. Hier zult u de culinaire specialiteiten ontdekken: raviolis, wijnroutes, lavendel en olijfboomen.Zwemshorts zijn verboden, maar model ‘boxershort’ met strakke pijpjes mag wel!
 
camping grand_lierne accueil
camping grand_lierne accueil mini
camping grand_lierne accueil mini
camping grand_lierne accueil mini
camping grand_lierne accueil mini

Chèques vacances acceptés
Wifi gratuit au bar ou à l'accueil du camping
Mentions légales
Camping FranceLoc